Aloitin toukokuun 2016  lopulla tekemään  HCA mittauksia tässä kotosalla Vesilahdessa, myöhemmin mm. kuntosaleilla, luontaistuotekaupoissa jne Tampereella ja ympäristökunnissa.

Laajan mittauksen hinta 50 e, normaalihinnan maksaneet saavat uusintamittauksen puoleen hintaan. Suppeampaa mittausta, esim vitamiinit/hivenaineet/suolisto tai luusto, teen huokeammalla, hintaan 30-35 eur. Voi koota myös porukan ja tulen laitteen kanssa sovittuun paikkaan! Suppeamman mittauksen tulosten läpikäymisessä ei mene kauaa, jolloin mittaaminen onnistuu erilaisissa tilaisuuksissa myös! Itse mittaus kestää minuutin.

Olen omakohtaisesti ottanut laajasti verikokeella hivenaineita ja vitamiineja, usealla sadalla eurolla ja pian oli tämän laittteen mittaus perään ja tulokset korreloivat täysin, olin todella vakuuttunut laitteen toimivuudesta. Asiakkaat ovat olleet myös hämmästyneitä, että laitteella on löytynyt mm B6 vitamiinin puutoksia, joka liittyy usein esim rannekanavaoireyhtymään ja retinopatiaan. Monella on ollut puutetta kaliumista ja oireina on ollut lihasten kramppeja ja suonenvetoja. Naisilla raudan puute on yleistä, vaikka hb on hyvä, sillä se ei kerro feriitiinistä eli rautavarastosta, tämä laite näyttää sen! Samalla näemme tarvitsetko kuparia ja c-vitamiinia, jotta saamme raudan imeytymään.  Usein on vikaa suolistossa, kun puuttuu laajasti hivenaineita ja vitamiineja. Annan myös vinkkejä lisätutkimuksista ja lisäravinteista suoliston hoitoon, mutta silloin tarvii varata pidempi aika ja tuo laajempi testi. Saat myös vinkkejä ruokavalioon. 

Olen koulutukseltani AMK agrologi ja hevosten valmentaja, olen siis opiskellut eläinten ruokintaa ja erikoistunut hevosten ruokintaan ja suoliston hoitoon. Olen myynyt hevosten lisäravinteita ja hevoset käyttävät samoja vitamiineja, hivenaineita ja aminohappoja kuin ihmiset ja usein niille löytyy jopa parempia valmisteita, kokemusta näistä 30 vuoden ajalta. Olen aloittanut myös Paula Heinosen Terveyden Tukipilarit kurssit Helsingissä. Minulla on laaja kokemus myös omakohtaisesti mm suolistosairauksista, sillä minulle puhkesi (sekundaarinen) kilpirauhasen vajaatoiminta ja lisämunuaisen uupumus, mutta en ottanut lääkkeitä, vaan halusin tietää mistä se johtuu. Etsin syitä ja otin laajoja kokeita omalla kustannuksella, kunnes selvisi että minulla on keliakia ja maidon heraproteiinin allergia. Siitä syystä suolinukka ja limakalvo olivat heikossa kunnossa, eikä mitään hivenaineita ja vitamiineja imeytynyt. Sain kilpirauhasen vajaatoiminnan pois parissa kuukaudessa lisäravinteilla ja olen siitä saakka kunnostanut suolistoa. Minulta saa vinkkejä ja osaan ohjata sinut eteenpäin henkilöille, joilta varmasti saat apua. 

Löydät lisää infoa ja tarjouksia facebookista KEHON ABC sivulta.   Ota yhteyttä ja mietitään paras vaihtoehto.

Minulla on kaksi ohjelmistoa, suomenkielinen HCA ohjelma jossa on 13 osa-aluetta, sekä tammikuussa olen käynyt koulutuksen uuteen Quantum Magnetic Resonance ohjelmistoon, jossa on erittäin laajasti testejä, jopa nelisenkymmentä. Quantum mittauksen avulla saamme tietoa mm. vitamiini- ja hivenainetasoistasi, eri rauhasten toiminnoista (haima, maksa, kilpirauhanen), vatsan ja suoliston toiminnasta, verisuonten ja aivojen tilasta, luuston tilasta, immuunijärjestelmän toiminnasta, allergioista ja rasvahappotasapainosta. 

Tulokset antavat viitteitä terveydentilasta ja siitä, miten kehosi elintoimintoja voisi tasapainottaa esim suoliston hyvinvointiin panostaen. 

Kun tulet mittaukseen huomioi seuraavat tekijät:

magneettikorut/urheilukellot otetaan pois.
kännykkä pois taskusta.
kofeiinijuomia ei tule nauttia tuntiin ennen mittausta.
alkoholia ei saa olla veressä.
Varaa aikaa laajaan mittaukseen 1-1,5 tuntia, saat koosteen ja käymme tulokset yhdessä läpi, ohjelma on englanninkielinen. 
Mittausta ei voi tehdä, jos sinulla on sydämentahdistin tai jos olet raskaana.

Mittaus perustuu magneettiresonanssiin. Mittauksessa pidät kädessäsi magneettisauvaa. Magneettiresonanssianalyysi on ultraäänitutkimuksen ja magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä. Sähkömagneettisia aaltoja voidaan mitata ja tutkia. Ihmiskehon lähettämät sähkömagneettiset aallot kertovat elimistön tilasta, sillä ne vaihtelevat ihmisen terveydentilaan mukaan. Mittaus havaitsee kehon sähkömagneettiset värähtelyt ja poikkeamat. Laite vertaa tuloksia normaaleihin viitearvoihin. Mittaustuloksia tulkitsemalla voidaan siis saada viitteitä kehon tilasta juuri mittaushetkellä.

Mittaus kestää parisen minuuttia. Mittaus on kivuton.

Tulosten tarkkuus on 80-90 %. Täysin kattavia tuloksia ei voi saada edes verikokeilla. Tulokset ovat suuntaa-antavia eikä niiden avulla tehdä diagnooseja.


Mittausten tarkoituksena on saada edulliseen hintaan vihiä terveydentilasta. Täysin kattavia ja aukottomia tuloksia tällä mittauksella ei saada, eikä mittalaite anna lääketieteellistä diagnoosia, eikä sillä mitata sairauksia.

Ravintoainemittaus on magneettiresonanssi-analyysiin perustuva terveydentilan arviointimenetelmä. Solumme uudistuvat säännöllisesti tuottaen erilaisia sähkömagneettisia aaltoja. Quantum-mittaus havaitsee kehon sähkömagneettiset värähtelyt ja poikkeamat. Samalla laite vertaa tuloksia normaaleihin viitearvoihin. Tutkimus antaa valtavasti tietoa kehosi toiminnasta, vitamiini- ja hivenainetasosta sekä terveydentilastasi. Heikon magneettikentän taajuus ja energia voidaan määritellä kädessä pidettävällä sensorilla. Mittauslaitteeseen on määritetty oireiden ja ravitsemusindikaattorien normaalit värähtelytaajuudet. Laite vahvistaa niitä, ja lähettää ne edelleen tietokoneen analysoitaviksi. Lopuksi niille annetaan vastaava negatiivinen tai positiivinen kvanttiarvo. Kvanttiarvo osoittaa oireen tai ravintoaineen puutteen luonteen ja tilan viitteellisesti. Quantum-mittaus yhdistää lääketieteen, bioinformatiikan, sähkötekniikan ja muiden tieteenalojen innovaatiot. Kvanttilääketiedeteorian mukaisesti laite rekisteröi ihmissolujen lähettämät heikot magneettikentät ja analysoi ne tieteellisesti ja määrittää tietojen perusteella tärkeimmät alueet eli laite mittaa henkilön terveydentilaa juuri mittaushetkellä. Laite pyrkii määrittämään, mitkä aiheuttaa stressiä elimistössä. Ihmiskeho on järjestelmä, joka koostuu valtavasta määrästä soluja, jotka kasvavat, kehittyvät, jakautuvat, vahvistuvat ja kuolevat. Näin kudokset uusintavat itseään ja pysyvät toimintakykyisinä. Aikuisen ihmisen elimistössä jakautuu joka sekunti noin 25 miljoonaa solua. Verisolut uusiutuvat noin sadan miljoonan solun minuuttivauhtia. Jos noin kymmenessä solussa on toiminnallisia häiriöitä, ne voidaan tunnistaa Quantum-mittauslaitteella.

Keskeinen tekijä solujen jakautumis- ja uusiutumisprosessissa on solun ionien aikaansaama sähköinen varaus. Sähkövaraus tuottaa sähkömagneettisia aaltoja eli säteilyä. Ihmiskehossa jatkuvasti syntyvä sähkömagneettinen säteily kuvastaa elimistön toimintaa, ja siksi sen perusteella voidaan arvioida ihmisen kehon tilaa.
Mittalaite vahvistaa ja analysoi mikrosirunsa avulla ihmiskehon heikon matalataajuuksisen sähkömagneettisen säteilyn ja vertaa tuloksia viitearvoihin. Fysikaalinen mittausmenetelmä perustuu niin sanottuihin Fourierin muunnoksiin. Muunnosta käytetään signaalinkäsittelyssä erilaisiin taajuusanalyysiä vaativiin sovelluksiin. Fourierin muunnoksen avulla kehon signaalit jaetaan taajuuskomponentteihin, jotta signaalit eri kehon osista voidaan erottaa toisistaan.

Quantum-mittaus eroaa hieman verikokeesta: verikoe mittaa aineen määrää litrassa verta. Quantum mittaa puolestaan aineiden läsnäoloa ja liikkumista soluista sisään ja ulos. Verikoe kertoo paljonko tiettyä ainetta on solujen saatavilla, Quantum puolestaan paljastaa paljonko keho pystyy hyödyntämään tätä tiettyä tarjolla olevaa ainetta. Keho ei aina pysty hyödyntämään veressä olevia ravintoaineita. Syitä tähän on monia. Joidenkin aineiden saanti ravinnosta voi olla ongelmallista esimerkiksi suoliston imeytymishäiriön vuoksi, ruuan hyväksikäyttö eli ruuansulatus voi olla heikentynyt tai aineen siirtyminen soluvälitilan läpi voi olla heikentynyt.

Mittausta ei voi suorittaa uudelleen heti, vaan mittausväli oltava n. kuukausi. 


Voidaan sopia Tampereen seudulle myös käynti työpaikalle, kotiisi tai muualle, kun saadaan sovittua useampi mitattava samaan aikaan. Voin tulla myös pidemmälle, jolloin perin erikseen kilometrikorvauksen. Maksuvälineenä käy pankkikortti tai käteinen. 

Ravintoainemittauksen voit ostaa myös lahjakorttina! Upea lahja lähimmäisellesi, joka saa testillä valtavasti infoa terveyteensä liittyen. 


OTA YHTEYTTÄ!!!   Marju  p. 0405895452

            

                         

                   

                   

                  

   

Maanrakennus Kivijärvi Jari | Mikkolantie 24 | 37420 Valkkinen | 0400 298 565 | jari.kivijarvi@live.com